Çanta me bërllok e alarmon gjithë Pejtonin

Një çantë e plastikës e raportuar si e dyshimtë ka alarmuar gjithë lagjen e kryeqytetit “Pejton”.

Por, pas shiqimit të parë të njësive nga Policia e Kosovës është tërhequr dhe ka qenë vetëm një çantë me mbeturina.

Ngjarja ka ndodhur saktësisht në rrugën “Sejdi Kryeziu”

20160720174059985_1469031043-4598570

Temat
LajmeVend

Të afërta