Ajo çfarë i ndodhë këtij çifti në ditën e martesës do t’ju shokojë (Video)

Disa zgjedhin një makinë, ose në rastet më ekstreme një karrocë me kuaj për të shkuar në dasmën e tyre, por zgjedhja e transportit për këtë çift nuk shkoi sipas planit.

Video e publikuar tregon se si dhëndri dhe nusja udhëtojnë me motor. Teksa ai nuk e ka mendjen, nusja, e cila qëndron prapa tij bie në tokë.

Kalimtarët i vijnë asaj në ndihmë, kurse bashkëshorti i ardhshëm as që e vë re dhe vazhdon përpara.

Temat
Fun

Të afërta