Video e tmerrshme: Nëna ia la në besim, por ja çka i bën dadoja fëmijës 2 vjeç (Video)

Nëna e fëmijës, Cristina Ceril, kishte dyshuar pasi kishte parë disa shenja në trupin e fëmijës dhe kishte vënë kamera të fshehta në dhomë.

Ajo është shokuar kur ka parë videon, teksa kujdestarja jo vetëm që e rrihte fëmijën, por i hante edhe ushqimin. Sipas dëshmive të fqinjëve, ajo e dhunonte shpesh fëmijën dhe të qarat e tij dëgjoheshin në të gjithë lagjen. Zj.Ceril ka hedhur në gjyq dadon mbi të cilën rëndojnë akuzat e sulmit kriminal dhe abuzimit me të mitur.

Temat
Lajme

Të afërta