Protestojë si shoqëri civile për Reformën në Drejtësi, ja kush janë socialistet që dëgjuan Donald Lu-në

Ambasadori amerikan Donald Lu zgjodhi sot që të ishte pjesë e protestës së shoqërisë civile, përpara Kryesisë së Kuvendit, duke kërkuar nga deputetë miratimin e reformës në Drejtësi.

Nga sa duket edhe në këto foto në fakt në protestë nuk ka qenë aspak shoqëria civile, por kanë qenë anëtarët e organizatave bazë të Partisë Socialiste. Janë të gjithë militantë dhe anëtarë të organizatave të PS-së.

ambasadori-lu-protesta_1468939772-5392669

DISA NGA PROTESTUESET SOCIALISTE:

–Bardha Barjaba, bashkëshortja e Kosta Barjabës, Njësia-9, anëtare e Asamblesë Kombëtare

–Juli Hoxha, anëtare e Asamblesë Kombëtare të PS-së, e deleguar në Njësinë-5

–Tereza Hoxha, komisionere e PS-së, Njësia-5

–Blerina Doracaj, kryetare e forumit të gruas së PS-së, Njësia-5, anëtare e Këshillit Bashkiak

–Marjana Brozi, kryetare e PS, Njësia-11

Temat
LajmeRajon

Të afërta