Ky çift i mrekullueshëm tregon se dashuria është më e fortë se çdo paragjykim (FOTO)

Ana Maria dhe Ambrosio Lopes jetojnë së bashku prej 60 vitesh. Sot ata kanë një familje të madhe dhe të lumtur, por dikur e një kohë kanë luftuar për të qenë në krah të njëri-tjetrit.

3721955-13615319-982111911909891-2593891206887224213-n-1468834972-650-75ce23fee5-1468912665_1468932640-6836843

Fillimisht ata janë takuar në Rio de Zhaniero, Brazil në vitin 1950 dhe ranë në dashuri me njëri-tjetrin. Mirëpo, familja e Ana Marias e kundërshtonte këtë martesë, pasi Ambrosio ishte një njeri me ngjyrë dhe nuk kishte të njëjtin status social.

Pavarësisht kundërshtimit të prindërve, ajo vendosi të largohej nga shtëpia dhe të jetonte me dashurinë e jetës së saj, i cili i kishte premtuar se do qëndronte krah saj gjithmonë.

Tani, ata kanë dy vajza dhe 5 nipër e mbesa. Ata e duan njëri-tjetrin po aq shumë sa në takimin e parë.

3722005-13612291-982107585243657-4732727476832554040-n-1468835008-650-75ce23fee5-1468912665_1468932621-8174284

3721905-13615519-982119308575818-5158874375496054112-n-1468835030-650-75ce23fee5-1468912665_1468932613-4328665

3722405-13645314-982112228576526-960886921600380252-n-1468835023-650-75ce23fee5-1468912665_1468932611-4058527

3722005-13612291-982107585243657-4732727476832554040-n-1468835008-650-75ce23fee5-1468912665_1468932607-4326574

3722055-13626991-982109751910107-1752934516631369414-n-1468834990-650-75ce23fee5-1468912665_1468932604-7631500

Temat
Fun

Të afërta