69 vjeçari në takim nudo me 25 vjeçen, ja çka ndodhi pastaj (Foto 16+)

‘Dating Naked’ që në shqip do te thotë të dalësh në një ‘takim dashurie lakuriq’, është emisioni kontrovers që emitohet në kanalin amerikan ‘VH1’.

Aty marrin pjesë njerëz që duan ta gjejnë dashurinë, por gjithçka duhet ta bëjnë të zhveshur.

Takimi i parë ishte realizuar në mes Bobit dhe Natalie, njëri 69 vjeç e tjetra 25, një kombinim që për këtë të fundit, nuk dukej edhe aq premtues, siç tha edhe vetë ajo

Bob dhe Natalie kaluan kohë së bashku duke lozur me ‘armë uji’ të cilat ishin të mbushura me kokteje alkoolike.

Pasi trupat e tyre ishin bërë të ngjitshëm nga lagia me alkool, ata ishin ulur buzë ujit për të biseduar rreth preferencave të tyre.

Bob në fund ishte shprehur me vetëbesim se ka shancë t’ia fitojë zemrën Natalies, e cila me kalimin e kohës kishte shprehur interesim për sensing e humorit të ‘shokut’ të ri.

nnn_1468928603-5951793

nnnn_1468928606-7695239

nnnnn_1468928610-7628324

n_1468928594-9051239

nn_1468928598-5473119-1

Temat
Fun

Të afërta