Tuna dhe Yll Limani vetëm miq? Snap-i i tradhton (Foto)

Ndonëse të dy e kanë mohuar të kenë një lidhje mes tyre, sërish dyshimet për një histori mes këngëtarëve Yll Limani dhe Altuna Sejdi janë ende të pranishme.

Kjo për shkak se dyshja është gjatë gjithë kohës së bashku si në këto foto të postuara nga Tuna në SnapChatin e saj, ku ndodhen në Prizren. Të jenë vetëm miq të mirë?

t3_1468836812-732486

t4_1468836812-4099199

t2_1468836812-8049163

t5_1468836812-6521987

t1_1468836811-8421629

Temat
Showbiz

Të afërta