Sony Xperia E5 vjen në Evropë!

Sony Xperia E5 tani është i gatshëm dhe ka debutuar në rrjetin Vodafone në Angli.

Xperia E5 ka një ekran prej 5” në HD me rezolucion prej 1280 x 720 pikselëve. Specifikat tjera të pajisjes përfshijnë RAM memorien prej 1.5 GB dhe hapësirën ruajtëse prej 16 GB.

Pajisja vjen edhe me dy kamera, kryesoren prej 13MP dhe kamerën për selfie prej 5MP.

Detajet tjera rreth Xperia E5 mund t’i kuptoni duke vizituat ueb faqen zyrtare të kompanisë.

zyrtare-sony-prezanton-xperia-z3_2_hd-780x439

Temat
Teknologji

Të afërta