Para çdo takimi ajo vë pirunin në fytyrë: Ka sqarim perfekt për këtë! (video)

Shumica e femrave nuk kanë vetulla siç do t’i dëshironin ato, ndërkaq ato kanë rëndësi të madhe për dukjen tonë, sepse në tërësi mund të ndryshojnë shprehjen e fytyrës sonë.

Për t’i rregulluar në mënyrë ideale dhe për t’i vizatuar vetullat e veta, video-blogerja Laura Lee ka përdorur pirunin!

vv-1

Kur të shihni, do të pendoheni përse nuk e keni ditur më herët këtë truk.

Shikojeni videon:

Temat
Fun

Të afërta