Nënkryetari i Pejës kërcënohet me armë

Merret merr se arsyeja e ka qenë që roja i ka thënë Gashit që i është bërë e padrejtë dhe ka kërkuar ndihmë nga komuna për strehim, pasi nuk qëndron mirë financiarisht.

Nënkryetari i Komunës së Pejës, Shkumbin Gashi, është kanosur me armë zjarri nga një ish roje e komunës.

Indeksonline merr vesh se arsyeja e ka qenë që roja i ka thënë Gashit që i është bërë e padrejtë dhe ka kërkuar ndihmë nga komuna për strehim, pasi nuk qëndron mirë financiarisht.

Po ashtu personi që ka kanosur nënkryetarin është larguar nga puna më herët.

hashit-650x358

Temat
LajmeVend

Të afërta