Kjo është masazherja joshëse shqiptare (Foto)

Hana Berisha, përveç që është e bukur, ajo me sukses ka prezantuar në botën e modelimit, por ajo në shpirt e ka një profesion tjetër, të cilin e bënë me pasion.

Hana, e cila është nga Prishtina, është masazheve dhe për këtë profesion ajo ka mbaruar edhe studimet në Fakultetin e Fizioterapisë.

Ajo ka thënë për Teleskopi se këtë punë e kryen me dashuri të veçantë dhe është një profesioniste e vërtet, pasi që suksesin e saj nuk e mbështet tek trupi i saj i bukur, por të aftësitë që ka. Ajo është e vetëdijshme, se bukurinë e saj do ta shfrytëzonte më shumë në modelim, por profesioni i Fizioterapisë ishte ëndrra e saj.

Për më shumë shikoni fotot për të parë bukurinë e vërtet të saj.

foto (8)

foto (9)

foto (10)

foto (11)

Temat
Showbiz

Të afërta