Këta VIP-a nisin një aksion bamirës (Foto)

VIP-at shqiptar kanë marrë aksion për një vepër bamirësie.

Fëmijët të diagnostifikuar me sëmundje leukemi akute kanë nevojë urgjente për medikamente.

“Thirrje për fëmijët me kancer” është organizuar nga shoqëria civile dhe shoqata “Together for Life”.

E kësaj iniciative i janë bashkuar figurat publike,të tilla, si Soni Malaj, Rovena Dilo, Adrola Dushi, Dorina Mema, të cilët i kanë dal në mbështetje përmes rrjeteve të tyre sociale janë.

https://www.instagram.com/p/BIAFST9g44k/?taken-by=adroladushi

Temat
Showbiz

Të afërta