Era për herë të parë zbulon se si lindi ideja e krijimit të hitit “Bonbon” (Video)

Këngëtarja kosovare tanimë me famë botërore po mahnitë gjithë botën me zërin e saj.

Fjala është për Era Istrefin, e cila së fundmi, në një intervistë të dhënë për mediat evropiane ka treguar se si ‘BonBon’ u bë hit në të gjithë boten. Siç shpjegon Era, kjo këngë ka depërtuar në të gjithë botën falë gjuhës shqipe që ka ngritur kureshtje.

Këngëtarja nga Prishtina e cila po cilësohet si një kombinim ndërmjet Rihannas dhe Sias, tha se tekstet të cilat i shkruan vet, ndonjëherë janë personale por për hitin ‘BonBon’ ajo u inspirua nga femrat tjera të cilat kanë nevojë që të dashurohen nga dikush.

Era thotë se dashuria për vetën ndihmon shumë për të qenë i suksesshëm dhe jo të gjithë kanë fatin si të saj, ndërsa thotë se njeriu nuk lind me dashuri për vetën por duhet ta krijojë atë gjatë zhvillimit.

Në pyetjen e drejtuar Eres se a do të ‘transformohet’ gjuha shqipe në atë angleze në këngët e saja të radhës, ajo tha se dëshiron që të këndojë në gjuhë angleze që të gjithë t’a kuptojnë por gjithashtu t’a shfaqë kulturën e bukur të vendit të saj ku e gjithë bota do të ‘shokohej’.

Në pyetjen e drejtuar Eres se a do të ‘transformohet’ gjuha shqipe në atë angleze në këngët e saja të radhës, ajo tha se dëshiron që të këndojë në gjuhë angleze që të gjithë t’a kuptojnë por gjithashtu t’a shfaqë kulturën e bukur të vendit të saj ku e gjithë bota do të ‘shokohej’.

Temat
Showbiz

Të afërta