Pse e la muzikën djali i Burdushit? (Foto)

Burdushi nuk ka nevojë për prezantim të gjatë, pasi të gjithë e njohin.

Djali i Burdushit, Besniku, para disa vitesh, në adoleshencën e tij nisi të merrej me muzikë, të këndonte, bile e kishte edhe një duet me Bleron, shkruan “Kosovarja”.

Besniku shkurt e pati në tregun muzikor, te cilin e braktisi shpejtë, pasi ju përkushtua studimeve dhe fesë.

Burdushi, nuk e ndaloj….

bu_1468737125-2893310

Temat
Showbiz

Të afërta