Paralajmërohet Ibrahim Tatlises: Do të vrasin

Në numrin e emergjencës së policisë turke 155, ka thirrur një person duke thënë se: “Do ta vrasin Tatlisesin”.

Sipas CNN turk, pas lajmërimit policia menjëherë ka vepruar duke marrë masa mbrojtëse për hit këngëtarin turk, Ibrahim Tatlises

Pas gjurmimit të telefonatës kërcënuese, zyrtarët policorë zbuluan se në numrin e emergjencës kishin thirrur dy truproja (bodyguard) të njohura duke mos bërë të ditura informata të mëtejshme.

Këngëtari i njohur Ibrahim Tatlises, ishte sulmuar në kokë në vitin 2011 dhe ishte detyruar që të merrte një trajtim afatgjatë për t’u shëruar.

Ibrahim Tatlises

Temat
Showbiz

Të afërta