Këtë foto të Florit nuk e keni parë ndonjëherë (FOTO)

Ju sjellim ndryshimin e Florit para disa viteve dhe tani.

Nëse fjala do të ishte për një këngëtare mbase edhe do ta mendonit se ka bërë operacione plastike. Por nuk vlen e njëjta edhe për Flori Mumajesin, i cili duket shumë më mirë tani që ka shtuar disa kilogram se sa dikur që ishte mjaft i dobët.

Ne ju sjellim një fotografi të Florit në një moshë shumë më të re dhe dallim që ka ai me pamjen e sotme.

f_1468746407-8495331

Temat
Showbiz

Të afërta