Çifti shqiptar ia dha armën terroristit në Nice

Dy persona që u arrestuan sot në mëngjes, një burrë dhe një grua, janë çift shqiptar.

Sipas televizionit francez ‘Itele’, ka qenë çifti shqiptar që ia kishte dhënë armën vrasësit në Nice.

Këtu e gjeni linkun e televizionit francez.

Nice-2-600x358

Temat
Lajme

Të afërta