Shmangeni këtë gjë nëse nuk dëshironi të shtoni peshë

Studimet e fundit kanë treguar se nëse ju hani rregullisht pas orës 20:00, atëherë do të shtoni në peshë.

Sipas shkencëtarëve, ata që darkojnë vonë kanë bel 5 centimetra më të madh se ata që hanë më herët.

Sipas tyre kjo ndodh pasi ne e përdorim energjinë gjatë orëve me diell, kështu që metabolizmi i organizmit tonë ngadalësohet kur vjen nata dhe ne bëhemi gati për gjumë.

Kjo do të thotë që ritmi me të cilin tretet ushqimi ynë ulet.

Weighing-Scales-1

Temat
Shëndet

Të afërta