Kështu duket Shota Baraliu komplet natyrale (Foto)

Filtrat, grimi i tepërt dhe operacionet plastike mund t’i përkasin shumë fytyrave publike por fatmirësisht ka edhe të tilla që shfaqin veten ashtu siç janë.

Ndër to është edhe aktorja Shota Baraliu që si shpeshherë, edhe sot ditën e ka nisur vonë me një imazh në profilin e saj ku shfaqet pa pikë grimi.

shota-baraliu1_1468690057-4651049

Shota Baraliu

Temat
Showbiz

Të afërta