Gul: Ushtarët të kthehet në kazerma

Ish-presidenti i Turqisë, Abdullah Gul, ka bërë thirrje që ushtarët turq, që po udhëheqin grusht shtetin të kthehen në kazerma.
Ushtria turke më herët ka deklaruar se ka marr kontrollin e shtetit, ndërkaq presidenti turk Erdogan ka ftuar qytetarët që të dalin në rrugë dhe të kundërshtojnë puçistët.

Temat
BotëLajme

Të afërta