Çiftet e famshme që dëshmuan se dashuria mund të zgjasë përgjithmonë

Nëse keni menduar se dashuria nuk mund të zgjasë përgjithmonë, më poshtë ju sjellim disa shembuj që e thonë të kundërtën.

Po, dashuria mund të zgjasë përgjithmonë kur ajo është e vërtetë dhe e pastër.

Madje, as fama dhe paratë nuk mund ta zbehin atë, transmeton Gazeta Express.

Në një listë fotosh më poshtë, ju do të mund t’i shihni çiftet e famshme që dëshmuan se dashuria mund të zgjasë përgjithmonë.

Michael Caine dhe Shakira Baksh – 43 vite së bashku

1_1468682083-8445530

Meryl Streep dhe Don Gummer – 37 vite së bashku

2_1468682098-4631897

Tom Hanks dhe Rita Wilson – 28 vite së bashku

3_1468682112-8430356

Samuel Jackson dhe Latanya Richardson – 36 vite së bashku

4_1468682126-5151055

Jada Pinkett Smith dhe Will Smith – 24 vite së bashku

5_1468682142-6033759

Denzel dhe Pauletta Washtingon – 39 vite së bashku

6_1468682174-1892065

Victoria Beckham dhe David Beckham – 19 vite së bashku

7_1468682209-4813060

Robert Downey Jr. Dhe Susan Levin – 13 vite së bashku

8_1468682248-3233033

Temat
Showbiz

Të afërta