A e dini se nga e ka gruan shehzade Mustafa? (Foto)

Edhe pse kishte kryer studimet e aktrimit me shumë sukses dhe kishte marrë pjesë në shumë drama dhe projekte, roli i tij në serialin “Sulltani i Madhërishëm” ia dha famën më të madhe në Ballkan, shkruan revista Kosovarja.

Aktori Mehmet Gunsur jeton mes Romës dhe Turqisë me që në Itali kishte kryer studimet dhe nga atje e ka edhe dashurinë e tij me të cilën kanë mbushur 8 vite martesë.

Rolin në serialin “Sulltani i Madhërishëm” e kishte pranuar me shumë emocion dhe para se të fillonte projekti ai kishte lexuar shumë rreth personazhit në fjalë, me ç’rast edhe ia arriti qëllimin e aktrimit perfekt ku fitoi zemrat e mbarë publikut.

740full-mehmet-gunsur

379full-mehmet-gunsur

mehmettt

mustafa

Temat
Showbiz

Të afërta