Shkaku demarkacionit, deputeti kosovar s’po mund t’i kaloj pushimet me Iva Alikon (Foto)

Për shkak të punimeve dhe seancave të Kuvendit, deputetët kosovar ende nuk kanë nisur pushimet e tyre.

Një ndër arsyet duket të jetë edhe çështja e demarkacionit me Malin e Zi, e cila pritet që këto ditë të ratifikohet në Kuvend.

Por “sherrin” e punimeve që po zgjatin në Kuvend, po ia sheh e dashura e deputetit kosovar Iva Aliko.

Iva ka treguar për Magazina.al se megjithëse deputeti këto ditë ka qenë me shumë angazhime dhe seanca parlamentare,ai ka gjetur kohë ta vizitoj te dashuren e tij e cila gjendet per pushime ne Velipojë.

Për këtë arsye Iva është e “detyruar” të bëj pushimet me shoqen e saj.

foto (7)

Temat
Showbiz

Të afërta