Dikur Majku ndiqte Norën (Video)

Majku, emri i vërtet i të cilit është Kastriot Rexha, ka arritur të marrë zemrat e një publiku të gjerë përmes suksesit të projekteve të fundit.

Mirëpo, jo pak kush e kujton edhe Majkun e TDS, me projetet të cilat pëlqehen edhe në ditët e sotme.

‘Ka je’, ishte projekti i përbashkët i rep artistin me këngëtaren kosovare Nora Istrefi.

Këngë kjo e cila u pëlqye mjaft shumë nga publiku dhe atëbote ngado që shkonim mund të degjonim projektin e dyshes.

Fabula e klipit e sillte Majkun, sikur ndiqte Norën duke i kërkuar asaj të jetë me të.

Temat
Showbiz

Të afërta