DASH kërkon nga amerikanët në Turqi të kenë kujdes

Departamenti amerikan i Shtetit u bën thirrje shtetasve amerikanë në Turqi të qëndrojnë vigjilent dhe të përdorin telefonat e tyre për t’i lajmëruar të dashurit e tyre në Amerikë.

Gjithashtu ata u bëjnë thirrje të qëndrojnë në vende të sigurta.

Temat
BotëLajme

Të afërta