Burimet e BE’së: Grusht shteti është mirë i oranizuar

Një burim brenda Bashkimit Evropian ka thënë se grusht shteti në Turqi është organizuar nga një pjesë e madhe e ushtrisë dhe jo vetëm disa kolonelëve.
“Duket se grusht shteti është mirë i orkestruar nga një pjesë e madhe e ushtrisë, jo vetëm prej disa kolonelëve”, ka thënë burimi për Reutersin.

“Ata menjëherë morën nën kontroll aeroportet dhe televizionet”, ka thënë një burim vetëm pak minuta para se televizioni TRT të transmetonte deklaratën e ushtrisë.

Temat
BotëLajme

Të afërta