Pro Band dhe Ganja godasin kuq e zi (Video)

Kombëtares shqiptare i shtohet edhe një këngë.

Grupi Pro Band bashkë me Ganen kanë lansuar këngën e tyre më të re, “Kuq e zi”.

Edhe kjo këngë është në vazhdën e këngëve që janë bërë nga estrada shqiptare por kjo konsiderohet e veçantë.

Kënga është dhënë sot është transmetuar në youtube.

Ky bashkëpunim i Pro Band me Ganën vjen pas bashkëpunimit të tyre të suksesshëm me titull “Çika e tezës”.

Temat
Showbiz

Të afërta