Njihuni me mamatë më të këqija?! (Foto)

Të dy prindërit, por kryesisht mamaja është imazhi i jetës për një fëmijë, por çfarë ndodh kur ato kanë një sjellje jo fort të hijshme.

Një nënë shtatzënë me cigare në gojë padyshim nuk është një shembull i mirë për djalin e saj aty pranë dhe padiskutim një dëm i madh shëndetësor për foshnjën që ajo pret.

Si kjo foto ka me dhjetëra të tjera që qarkullojnë në rrjetet sociale, foto të cilat vënë në dyshim edhe aftësinë e tyre për të qenë mama të denja.

mama-5_1468342637-8811777

mama4

mama-3_1468342641-8780802

mama1

mama-6_1468342659-7845425

mama-2_1468342643-6425762

Temat
Fun

Të afërta