Fotografi i dasmave i kthen të sapomartuarit në kryevepra në miniaturë (Foto)

Po që se dëshironi diçka më ndryshe se sa një fotografi martese, ku shiheni duke u përqafuar në ndonjë pjesë periferike, atëherë kjo është forma që duhet ta kërkoni.

Ekkachai Saelow i fotografon të porsamartuarit, e më pas i minimizon dhe i vendosë në vende të ndryshme, transmeton Telegrafi.

Në këto pamje, çiftet janë zvogëluar aq shumë sa duken sikur janë më të vegjël se ambienti që i rrethon.

Shikoni këto pamje në të cilat ka intervenuar artisti nga Tajlanda, duke i kthyer në kryevepra me një dozë të madhe humori.

Për shkak të këtyre ndërhyrjeve në imazhe, ai ka mbi 180 mijë shokë në Facebook, ndërsa kërkesat për të fotografuar në dasma dhe fejesa janë pa fund.

2-54

3-44

4-32

5-32

6-26

7-21

8-18

Temat
Fun

Të afërta