Çfarë ju duhet nga mëngjesi deri në mbrëmje?

Pika kryesore e ditës është që juve me patjetër ju duhet të hani çdo ditë mëngjes dhe më pas të bëni 5 gjërat e radhitura më poshtë, për të pasur shëndet dhe kondicion të mjaftueshëm deri tek gjumi i rehatshëm.

1. Vaji i ullirit

Vaji ka shumë benefite për shëndetin oral. Ai ju ndihmon për problemet e nofullës, mishrat e dhëmbëve dhe vepron si një pastrues për gojën tuaj. Përdorimi i vajit ju ndihmon për të tendosur muskujt tuaja.

2. Pini lëng limoni

Një gotë me lëng limoni ndihmon në hidratimin e lëkurës tuaj, ju merrni vitaminën C e cila ndihmon për të pasur një lëkurë të butë, një metabolizëm të fortë dhe një humor të mirë.

3. Merr vitamina

Merr vitamina B12 për energji, omega-3 për humorin dhe shëndetin e muskujve dhe vitaminë E për flokët,lëkurën dhe thonjtë.

4. Kujdesuni për lëkurën tuaj

Për të pasur një lëkurë të mirë duhet të pastroni lëkurën tuaj me Dermalogica Gel dhe aplikoni serumin Clarisonic. Dy herë në javë përdorni një maskë natyrale për të pastruar fytyrën tuaj. Lëkura është shumë e rëndësishme kujdesuni në mënyrën e duhur për të pasur një lëkurë të butë dhe të shëndetshme.

5. Tendosni trupin tuaj.

Merruni me aktivitet fizik. Gjithashtu e preferuar është Joga, e cila sidomos në fund të ditës ju relakson fizikisht dhe shpirtërisht nga streset e ditës.

Temat
Shëndet

Të afërta