A ju kujtohet djali që pinte 40 cigare në ditë? Ja si duket sot! (Video/Foto)

Piu cigare qysh nga mosha 2 vjeçare. Jo një cigare po plot dy paketa.

Kishte tentuar që ta ndalojë me ndihmën e prindërve, por e kotë. Ardi Rizal nga Indonezia ishte totalisht i varur ndaj nikotinës.

Prindërit kanë provuar t’ia ndalojnë, por ai bëhej i padurueshëm, qante dhe ulërinte deri sa t’i jepnin cigare për të pirë.

Megjithatë, ai tashmë e ka lënë duhanin por është bërë i varur nga ushqimi.

Tash është në mbipeshë.

Ardi konsumonte vetëm një markë duhani dhe për këtë prindërit e tij shpenzonin 4.3 euro në ditë, në Musi Banyuasin, në Indonezinë Jugore.

Në fakt për Indonezinë kjo nuk përbën ndonjë çudi pasi fëmijët atje fillojnë të konsumojnë duhan mesatarisht që nga mosha 5-vjeç

c2

Temat
Fun

Të afërta