Shtëpia e re e presidentit Barack Obama (Foto)

Pas shpërnguljes nga Shtëpia e Bardhë, familja e presidentit aktual të Amerikës, Barack Obama do të zhvendoset në Kalorama, të Washington DC.

Edhe pse vështirë të lëshojnë Shtëpinë e Bardhë, një shtëpi mahnitëse dhe të bukur, Obama me gruan e tij dhe dy vajzat përsëri nuk do të zhgënjehen, pasi shtëpia e tyre e ardhshme është po aq e bukur.

Shikoni se si duket shtëpia e re ku familja Obama do të jetojë:

il-1-780x439_1468248164-5574861

2_1468227654-2077672

4_1468227663-4301244

5_1468227668-5032405

1_1468227650-7189711

3_1468227659-6652119

Temat
Showbiz

Të afërta