Kjo shtëpi e zakonshme, përbrenda ka një enterier që do ta donte secili fëmijë (Foto)

Në Shrewsbury të Anglisë, ndodhet një shtëpi e zakonshme që ka një kat e gjysmë, por brenda ka diçka ‘magjike’.

Një entuziaste e filmave të Harry Potter, pasi i ka vizituar studiot ku janë bërë filmimet, ka vendosur ta ndryshojë enterierin e shtëpisë së saj, transmeton Telegrafi.

Charlotte Kyriakou ka shpenzuar 18 muaj dhe afro 30 mijë euro, në këtë renovim të pazakontë, për ta shndërruar një pjesë të shtëpisë me dhomën e ngrënies që përngjanë me atë të Hogwarts.

Gruaja 31-vjeçare ka punuar vet shumicën e orendive, si dhe ka blerë gjësende të ndryshme që janë gati të njëjta me ato të filmit.

Ndryshimet që i ka bërë Kyarikou, po i pëlqejnë shumë burrit të saj Andrew, si dhe fëmijëve Eleni, Max dhe Kiri.

Të vegjlit që janë gjashtë, katër dhe trevjeçar, po mburren me këto ndryshime, dhe po i tregojnë me krenari te miqtë që po u vijnë në vizitë.

PIC BY MICHAEL SCOTT/CATERS NEWS - (PICTURED: (L-R) Eleni Kyriakou (3), Kyriacos Kyriakou (6) and Maximus Kyriakou (4) read their favourite Harry Potter books with their wands in the Great Hall dining room their father has spent over 10,000 to construct the amazing room.) - A spellbound mum has renovated a whole room so its an exact replica of HOGWARTS. Potter-mad Charlotte Kyriakou, from Shrewsbury, Shropshire, splurged over 13,000 decking out the dining room so it looks like the movie set, complete with moving pictures, a sorting hat, and even original props used in the films. The 31-year-old was bewitched after visiting Warner Bros. Studios: The Making of Harry Potter, and has spent the last 18 months transforming her home. She admits the whole family - including husband Andrew, 39, and kids Eleni, three, Max, four and Kiri, six - are obsessed with Harry Potter and adore the unusual room. SEE CATERS COPY.

PIC BY MICHAEL SCOTT/CATERS NEWS - (PICTURED: The front room of the Kyriakou family home near Shrewsbury has been transformed into Hogwarts Great Hall.) - A spellbound mum has renovated a whole room so its an exact replica of HOGWARTS. Potter-mad Charlotte Kyriakou, from Shrewsbury, Shropshire, splurged over 13,000 decking out the dining room so it looks like the movie set, complete with moving pictures, a sorting hat, and even original props used in the films. The 31-year-old was bewitched after visiting Warner Bros. Studios: The Making of Harry Potter, and has spent the last 18 months transforming her home. She admits the whole family - including husband Andrew, 39, and kids Eleni, three, Max, four and Kiri, six - are obsessed with Harry Potter and adore the unusual room. SEE CATERS COPY.

PIC FROM CATERS NEWS - (PICTURED: The front room of the Kyriakov family home near Shrewsbury has been transformed into Hogwarts Great Hall.) - A spellbound mum has renovated a whole room so its an exact replica of HOGWARTS. Potter-mad Charlotte Kyriakou, from Shrewsbury, Shropshire, splurged over 13,000 decking out the dining room so it looks like the movie set, complete with moving pictures, a sorting hat, and even original props used in the films. The 31-year-old was bewitched after visiting Warner Bros. Studios: The Making of Harry Potter, and has spent the last 18 months transforming her home. She admits the whole family - including husband Andrew, 39, and kids Eleni, three, Max, four and Kiri, six - are obsessed with Harry Potter and adore the unusual room. SEE CATERS COPY. P

Shtepia-5

PIC BY MICHAEL SCOTT/CATERS NEWS - (PICTURED: An original Hogwarts acceptance letter and other props from the Harry Potter feature film are displayed in an antique cabinet in the room.) - A spellbound mum has renovated a whole room so its an exact replica of HOGWARTS. Potter-mad Charlotte Kyriakou, from Shrewsbury, Shropshire, splurged over 13,000 decking out the dining room so it looks like the movie set, complete with moving pictures, a sorting hat, and even original props used in the films. The 31-year-old was bewitched after visiting Warner Bros. Studios: The Making of Harry Potter, and has spent the last 18 months transforming her home. She admits the whole family - including husband Andrew, 39, and kids Eleni, three, Max, four and Kiri, six - are obsessed with Harry Potter and adore the unusual room. SEE CATERS COPY.

PIC FROM CATERS NEWS - (PICTURED: Harry Potter bits and bobs) - A spellbound mum has renovated a whole room so its an exact replica of HOGWARTS. Potter-mad Charlotte Kyriakou, from Shrewsbury, Shropshire, splurged over 13,000 decking out the dining room so it looks like the movie set, complete with moving pictures, a sorting hat, and even original props used in the films. The 31-year-old was bewitched after visiting Warner Bros. Studios: The Making of Harry Potter, and has spent the last 18 months transforming her home. She admits the whole family - including husband Andrew, 39, and kids Eleni, three, Max, four and Kiri, six - are obsessed with Harry Potter and adore the unusual room. SEE CATERS COPY.

PIC BY MICHAEL SCOTT/CATERS NEWS - (PICTURED: These potions were bought on the families first holiday abroad, to The Wizarding World of Harry Potter in Orlando.) - A spellbound mum has renovated a whole room so its an exact replica of HOGWARTS. Potter-mad Charlotte Kyriakou, from Shrewsbury, Shropshire, splurged over 13,000 decking out the dining room so it looks like the movie set, complete with moving pictures, a sorting hat, and even original props used in the films. The 31-year-old was bewitched after visiting Warner Bros. Studios: The Making of Harry Potter, and has spent the last 18 months transforming her home. She admits the whole family - including husband Andrew, 39, and kids Eleni, three, Max, four and Kiri, six - are obsessed with Harry Potter and adore the unusual room. SEE CATERS COPY.

Shtepia-9

PIC FROM CATERS NEWS - (PICTURED: A Harry Potter Chocolate frog cheesecake baked by Charlotte Kyriakov (31) from Baystow Hill in Shropshire.) - A spellbound mum has renovated a whole room so its an exact replica of HOGWARTS. Potter-mad Charlotte Kyriakou, from Shrewsbury, Shropshire, splurged over 13,000 decking out the dining room so it looks like the movie set, complete with moving pictures, a sorting hat, and even original props used in the films. The 31-year-old was bewitched after visiting Warner Bros. Studios: The Making of Harry Potter, and has spent the last 18 months transforming her home. She admits the whole family - including husband Andrew, 39, and kids Eleni, three, Max, four and Kiri, six - are obsessed with Harry Potter and adore the unusual room. SEE CATERS COPY.

Temat
Fun

Të afërta