Këpucët selfie, janë trendi më i ri (Foto/Video)

KëpucëtSelfie', tani janë më se të vërteta, këpucë që edhe mund t’i blini!

KëpucëtSelfie, tani janë më se të vërteta, këpucë që edhe mund t’i blini!

Ju kanë lodhur duart që sa herë të dilni diku të ngritni duart lart e të mos arrini të kapni prapavijën, tani një kompani këpucësh ua mundëson një gjë të tillë, transmeton lajmi.net.

Këto këpucë, një pjesën e përparme kanë një vrimë të hapur në formë katrori, që e bënë të mundur telefonin tuaj të mençur të futet aty, dhe pa pas nevojë të prekni butonin bëni fotografi.

Cheryl Matson drejtor i këtij dizajni këpucësh tha: “Selfie është një zbulim i madh por një problem i vërtetë. Kjo mundësi e jona, ka krijuar një zgjidhje për të gjithë ata që i duan selfiet”.

Megjithatë, jo vetëm kaq! Kompania ka bërë të ditur se kjo ishte thjesht vetëm një shaka… Edhe pse, shakaja u kthye në realitet, pasi shumë femra pa nguruar fare kërkuan menjëherë të kenë nga një palë që t’i mbajnë me vete, kështu që edhe i blenë. /lajmi.net

Temat
FunTeknologji

Të afërta