Ja disa pamje qe tregojnë se ‘Hazalli’ dhe ‘Xhansu’ janë mike shumë të ngushta (Foto)

Seriali i cili në televizionët shqiptare ka marr një shikueshmëri shumë të madhe është ‘Fate të Kryqëzuara’, ky serial ka dhe disa aktore mjaft të reja or shumë të talentuara.

Janë ato Alina Boz (Hazall) dhe Leyla Tanlar (Xhansu), këto dy aktore turke kanë role të cilat për publikun duken sikur ato janë shumë të armiqësuara në mes vete, por qe në realitet është krejtësisht ndryshe

Këto dy vajza në jetën e tyre janë shoqe shumë të ngushta, kalojnë shumë momente së bashku.

Këtë e deshmojnë edhe këto foto më poshtë që do ti shihni./GazetaBlic/

10860056_1515299298744492_1425530719_n

11176651_714772501978327_1358646390_n

12362559_575418575948951_2003985278_n

1389010_1530045353962694_1298982144_n

12547365_1697316950541057_1504738787_n

12558769_816452058483185_862189011_n

Xhansu_Hazall

Temat
Showbiz

Të afërta