A është ky është babai më i “çmendur”? (Foto)

Ky është padyshim një ndër prindërit me më shumë humor.

Andreas Miezans 33 vjeç nga Tonsberg, Norvegji, i modifikoi fotot e djalit të tij 1 ­vjeçar dhe i shpërndau në rrjet.

Fotot kanë shkaktuar shumë të qeshura dhe kanë marrë mijëra pëlqime. Por nëna e fëmijës ndoshta nuk do jetë shumë e kënaqur.

tofo1_1468245872-2478800

tofo8_1468245923-9812023

tofo7_1468245919-2405509

tofo6_1468245915-1027909

tofo5_1468245911-1782715

tofo4_1468245907-1123221

tofo3_1468245902-4355401

tofo9_1468245894-4730565

tofo10_1468245889-4752693

tofo2_1468245876-3218853

tofo11_1468245883-7912622

Temat
Fun

Të afërta