Këta janë këngëtarët me një raport të mrekullueshëm me nuset e tyre (Foto)

Secili nga ne e dijmë se gjëja më e shtrentë është familja.

Të jesh njeri me angazhime, obligime të shumta por edhe të mos lësh anash familjen kjo është vlera më e madhe e njeriut.

Kemi disa nga fytyrat publike ku na shfaqin kohë pas kohe dashurin dhe afërsin e tyre me antarët e rinjë të familjes siç janë në këtë rast këngëtarët tanë.

Një përkushtim të jashtëzakonshëm tregon Shyhrete Behluli për nusen e djalit të saj.

shkurte

Po ashtu është për t’u vecuar relacioni i mrekullueshëm i Sabriut me nusen Arianen

sabriu_1467632705-5818342

Temat
Showbiz

Të afërta