Ja disa gjëra që nuk i keni ditur për Sabri Fejzullahun

Sabri Fejzullahu u lind në Prishtinë, më 16 shtator 1947. Është i biri i Hazirit e Zyrasë. Ndër vite ka dhënë shumë dashuri, shumë këngë të kënduara me zemër e shpirt sikur që edhe vazhdon të jetë këngëtari më i pëlqyer e i dashur shqiptar,shkruan 1st Channel

Qëllimi i tij si fëmijë:

Të mos bëhej bari delesh.

Ka filluar të këndojë në koshin e drithit, si 7 vjeç.

Ka qenë student i degës “Gjuhë dhe letërsi shqipe”. E braktisi pas dy vitesh, kur u hap dega e artit dramatik.

Është aktor i dalluar dhe i veçantë. Ka luajtur role të shumta në filma, drama e skeçe humoristike.

Është i pasionuar pas leximit.

Në vitin 1993 ishte në gjendje të këndonte për 50 marka gjermane, shkaku i rrethanave.

Sot është ndër këngëtarët më të paguar.

Nuk i pëlqen ndërtesat e larta, betonet dhe xhamat.

I ka 10 nipa e mbesa.

Thotë se është i “sëmurë” pas nipit, Artit.

Është i dhënë pas modës.

Temat
Showbiz

Të afërta