Kështu relaksohen kamerierët me “Na” të Aida Doçit (Video)

Coveri që bëri këngëtarja Aida Doçi si duket ka bërë bujë tek shumë fansa të saj.

Kështu disa kamerierë janë kënaqur me interpretimin e këngës e Aidës.

Të tre kamerierët, si duket pasi kishin kryer orarin e tyre të punës, kanë lëshuar këngën dhe kanë filluar të vallëzojnë shumë lezeqëm me këngën.

“Na”, që është interpretuar së pari nga Dafina Zeqiri dhe rep grupi KAOS, është duke u kënduar edhe nga vajza të tjera, por interpretimi i Aidës së kësaj kënge “live” po vlerësohet më së shumti.

Temat
Showbiz

Të afërta