Një “bombë” si Iva Aliko (Foto)

Iva Aliko edhe kësaj radhe ka provokuar me trupin e saj.

Para pasqyrës ajo ka fotografuar trupin e saj nga prapa dhe ka treguar edhe një herë se linjat e saj janë thuajse perfekte.

Se Iva është një “bombë”, e vërteton fotoja më poshtë.

foto (20)

Temat
Showbiz

Të afërta