Me kë e ndërroi deputetin Iva Aliko? (Foto)

Iva Aliko si duket e ka harruar deputetin e Kuvendit e Kosovës, me të cilin thoshte se është në lidhje.

GazetaExpress ka siguruar një fotografi ku Iva shihet me një mashkull që nuk i përket ndonjë partie dhe as nuk është i njohur.

Vajza nga Shqipëria mori vëmendjen e publikut pas publikimit të deklaratave se është në lidhje me një deputet nga Kosova, por që për pak kohë përfunduar këta zëra dhe nuk u zbulua se për kë bëhet fjalë ose nëse egzistonte në të vërtetë dikush i tillë..

iva-aliko_1466427829-6508268

Temat
Showbiz

Të afërta