Imami i xhamisë së Orlandos para sulmit: Vdekje homoseksualëve! (Video)

Një bloggere e njohur amerikane, Pamela Geller, ka gjetur dhe publikuar një video të imamit të xhamisë së Orlandos që bënte thirrje për vdekjen e homoseksualëve.

“Ndëshkimi për homoseksualët është vdekja”, deklaron imami në videon që mund të shihni më poshtë.

Imami i xhamisë së Orlandos thotë se gjithë komuniteti LGBT duhet ndëshkuar me vdekje pasi nuk ka ndëshkim tjetër për ta.

“Dënimi për ta është vdekja. S’ka asgjë për të ardhur turp. Duhet të kemi mëshirë për njerëzit. Të njëjtën gjë edhe për homoseksualët. Duhet të tregohemi të mëshirshëm dhe t’i heqim qafe ata”, predikon imami.

Temat
BotëLajme

Të afërta