Fëmia që “qëllon” çdo ditë babain me armë (VIDEO)

Për shumë ditë me radhë, ky djalosh bëri shaka me babain e tij, duke e qëlluar me një armë plastike lodër atëherë kur nuk e priste.

Për shumë ditë me radhë, ky djalosh bëri shaka me babain e tij, duke e qëlluar me një armë plastike lodër atëherë kur nuk e priste.

Reagimet e këtij babai janë qesharake. Por ai u vlerësua edhe për durimin e një shenjtori.

Kjo video është shpërndarë me të madhe nëpër rrjete sociale në internet dhe tashmë ka grumbulluar mbi një milion shikime, transmeton Klan Kosova.

Temat
Fun

Të afërta