Ankohet hoxha: Femrat e Iranit janë aq të nxehta, saqë po ndikojnë në tharjen e lumenjve

Femrat iraniane janë aq të nxehta saqë ato duhet të mbulohen, sepse kjo po ndikon në ngrohjen globale… duke i tharë lumenjtë.

iran-dress-hijab-police

Kjo është çfarë ka thënë kleriku islamik Seyyed Youssef Tabatabi Nejad , duke kërkuar nga policia e “moralit” në Iran që të trajtojnë “mbulesën e pahijshme” dhe preferencën për veshjet perëndimore.

kamshots-flickr-8_1465733934_725x725

“ Zyrja ime ka pranuar fotografi të femrave në afërsi të lumit që dukeshin sikur janë në Evropë. Janë këto akte që ndikojnë të thahen lumenjtë edhe më shumë”, raportoi agjencia ISNA, transmeton Gazeta Blic.

Të jemi të sinqertë femrat e Iranit njëmend janë të bukura.

original8_1465733934_725x725 (1)

Temat
BotëLajme

Të afërta