Foto ekskluzive e tifozëve nga Stadiumi i Lensit (Foto)

Tifozët kanë filluar të mbushin stadiumin Stade de Bollaert Delelis në Lens.

Tifozët shqiptarë janë ata që po dominojnë natyrisht.

Dhe Telegrafi ka siguruar një foto ekskluzive nga stadiumi, ku një prej tifozëve shqiptarë, Behar Topalli, ka dërguar një fotografi direkt nga Stade Bollaert Delelis.

Atmosfera për momentin është mjaft e mirë dhe do të bëhet e zjarrtë në minutat në vijim.

stadiumi-1-1

stadiumi-2

Temat
RajonSport

Të afërta