Twerk në mes të rrugës! (VIDEO)

Një zonjë anonime kishte vallëzuar në mes të rrugës.

Ajo ishte një zeshkane e cila valvitë duart e saja sa lartë e poshtë dhe njëkohësisht bënë edhe twerk.

Temat
Fun

Të afërta