Njihuni me çiftin më të shkurtër në botë (Foto)

Ky është çifti më i shkurtër në botë dhe janë nga Brazili.

Paulo Gabriel da Silva Barros 30 vjeçar dhe Katyucia Hoshino 26 vjeçare kanë dëshmuar se madhësia trupore nuk ka rëndësi fare kur bëhet fjalë për dashuri, transmeton lajmi.net.

Burri është 89 cm ndërsa gruaja 88 cm, kështu çifti brazilian jeton një jetë pa komplekse dhe me dashuri pa kushte ndaj njëri tjetrit.

Dyshja të cilët shpresojnë të hyjnë edhe në Librin Guinness të Rekordeve Botërore, kanë treguar se janë njohur në rrjetin social MSN-Messenger dhjetë vjet më parë, dhe sot ata jetojnë së bashku.

3515214900000578-0-image-a-104_1465505007767

3515233900000578-0-image-a-110_1465505077293

3515232300000578-0-image-a-111_1465505103493

351523A200000578-0-image-a-112_1465505106325

35151CE000000578-0-image-a-105_1465505013931

3515213C00000578-0-image-a-108_1465505062755

3515204000000578-0-image-a-118_1465505144003

35151FF000000578-0-image-a-114_1465505126298

3515238C00000578-0-image-a-103_1465504988140

35151F2300000578-0-image-a-116_1465505136474

35151DD800000578-0-image-a-121_1465505169608

351520CC00000578-0-image-a-109_1465505071216

Temat
Fun

Të afërta