Këngët emocionuese që këngëtarët shqiptarë ua kanë dedikuar bashkëshortëve të ndjerë (Video)

Kur i shohim në ekran, krijojmë përshtypjen se Përendia për ta ka qenë “dorëlirë” dhe u ka dhënë gjithçka në jetë.

Por jo gjithmonë disponimi në skenë i këngëtarëve buron nga brendësia, shkruan magazina.al. Shumë prej tyre në jatë kanë pasur përjetimet nga më të rënda që mund t’u ndodhin.

Disa prej këngëtarevë të njohur kosovarë kanë humbur përsonin më të dashur; bashkëshortin ose bashkëshorten. Vetëm kur i dëgjon këngët e kënduara për të dashurit e kuptojmë dhimbjen që mundohen ta mbajnë të fshehur brenda./GazetaExpress/

Temat
Showbiz

Të afërta