Dj Blunt dhe Real 1 në telashe, kënga “Rambo” del e kopjuar (VIDEO)

Dj Blunt dhe Real 1 sapo kanë publikuar projektin e tyre më të ri të titulluar “Rambo”.

Kjo këngë, e cila erdhi e realizuar me një videoklip mjaft interesant në qytetin e Shkodrës, del të mos jetë origjinale.

Instrumentali i kësaj kënge sipas telegrafit është marrë nga kënga ChildsPlay & Chuckie – Bruk Out.

Ngjashmëritë janë shumë të mëdha mirëpo nuk dihet nëse dyshja e famshme që edhe më parë janë akuzuar për kopjim, e kanë blerë apo siguruar të drejtën autoriale të këtij “loop-i”.

Temat
Showbiz

Të afërta