Bruce Lee i gjallë! (VIDEO)

Bruce Lee është ende gjallë dhe si duket nga fëmija që quhet Ryusei.

Në këtë video mund ta shikoni se si djali i Ryuji Imai, Ryusei u bë i famshëm kur ai filloi praktikumin e Nunchakut.

Temat
Fun

Të afërta